BASISCURSUS HOUTBEWERKING

Altijd al eens aan de slag willen gaan met hout en ben je benieuwd wat je zelf allemaal zou kunnen maken? Schrijf je dan nu in voor de basiscursus houtbewerking. Na het volgen van de cursus kan je met de opgedane vaardigheden je eigen meubels maken.

Tijdens de Basiscursus houtbewerking leer je over diverse technieken en gereedschappen om massief hout te bewerken. Ook gaan we dieper in op wat hout nou precies is. Hoe herken je het? Welke houtsoort is waar geschikt voor? Hoe werk ik het eigenlijk mooi af? Dit zijn allemaal vragen die tijdens de cursus worden beantwoord.

Met de opgedane kennis ga je vervolgens zelf aan de slag om je eigen meubelstuk te maken. Dit kan een van de door ons aangeleverde ontwerpen zijn maar er is ook ruimte voor eigen ontwerp.

Heb je zin om direct met houtbewerking te starten?

CURSUS MEUBELMAKER

Altijd al je eigen houten meubels willen maken en wil je een serieuze houtbewerker worden. Schrijf je dan nu in voor onze cursus Meubelmaker. Je leert hoe je met handgereedschappen maar ook met professionele machines massiefhout en plaatmateriaal moet bewerken. Na het volgen van de cursus ben je in staat om zelf meubels, keukenkastjes of eigen ontwerpen te maken. Bovendien krijg je na het behalen van de cursus een certificaat waarmee je in onze werkplaats zelf aan de slag kan.

Tijdens de cursus Meubelmaker leer je over diverse technieken en gereedschappen om massief hout en plaatmateriaal te bewerken. Ook gaan we dieper in op wat hout nou precies is. Hoe herken je het? Welke houtsoort is waar geschikt voor? Hoe werk ik het eigenlijk mijn eigen ontworpen meubel mooi af? Daarnaast krijg je uitleg over hoe je op een veilige manier in onze professionele werkplaats kan werken.

Vervolgens kan je met deze specialistische kennis nu je eigen meubel ontwerpen en maken. Je gaat in de 2de helft van de cursus onder begeleiding een eigen ontwerp uittekenen, je materiaal inkopen bij de houthandel en uiteindelijk zelf maken. Heb je zin om te starten schrijf je dan nu in!

Heb je zin om direct met houtbewerking te starten?

Contact info

Esdoornstraat 3 | 8021 WB | Zwolle
0620453559